0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

 

Utbyte & Retur

       Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp, om, av någon anledning, är du inte helt nöjd med ditt köp då kommer vi gärna byta eller lämna tillbaka den omfattas av denna returer. Vi ger dig en ersättning eller full återbetalning.

    Retur Politik

        I vår webbshop, erbjuder vi fria returer och fritt utbyte på nästan alla objekt som vi bär, så det finns ingen risk. Om du av någon anledning, är du inte helt nöjd med ditt köp, kommer vi gärna emot din retur för utbyte eller återbetalning. Följ bara dessa enkla riktlinjer:

        1. Gångna tillbaka objekt måste vara i nyskick.

          Vi kommer inte att acceptera returer / byten om det finns bevis för att ditt köp har slitits utomhus. Försök på gymnastikskor på en matta för att säkerställa passform. Vi kommer gärna ge ett bidrag / utbyte om du inte är nöjd.

        2. Den ursprungliga skokartong / förpackning och alla tillbehör måste returneras med ditt köp.

            Packa gymnastikskor , skokartong, och alla tillbehör inuti originalförpackningen . Återgår utan ursprungliga skokartong, med hjälp av skokartong som en transportlåda , eller saknade tillbehör kommer inte att accepteras.

    Utbyte Politik

        Om du vill byta en vara kontakta oss först innan du skickar den tillbaka till oss. Vi kommer sedan att skicka ett formulär som du kan fylla i. När formuläret har fyllts skicka detta och objektet tillbaka till oss. Du måste dock se till att varorna i sin originalförpackning och i ett säljbart skick. Tyvärr kan vi inte återbetala några portokostnader . Observera att det kommer att bli en portoavgift för att leverera ersättningsvaror till dig. När du återvänder ett objekt, se till att den är förpackad tillräckligt för att överleva skador under transporten. Vi önskar att åter objekt sänds på en inspelad tjänst som omfattar försäkring. Behåll ditt inköpsbevis.

    Återbetalningspolicy

        Alla återbetalningar kommer att hanteras via din ursprungliga betalningsmetod för priset på varorna, exklusive porto. Detta utesluter kontanter och postanvisningar där vi kommer att återbetala dig med check. Vi kommer att återbetala till dig efter vi fick din tillbaka paketet.

    Om du har några problem under shopping tid, välkommen att kontakta oss eller e-post jessie_chan0924@outlook.com, vi gör vårt bästa för att hjälpa dig.