0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

 

Betalning

    Betalningsmetoder

        För att göra din shopping bekvämlighet vi accepterar tre betalningssätt: Visa, Master Card, JCB card.

            

    Betalning Miljö

        All information på vår hemsida bearbetas med hjälp av Secure Socket Layer (SSL) -teknik via vår säkra server. Oroa dig inte om någon sak, vi att det är en säker betalningsmiljö.

    Betalningsrutiner

        Vi tar stor kredit, inklusive Mastercard och Visa utöver Western Union. Vid beställning måste du ge oss telefonnummer och faktureringsadress, som är. Din beställning kommer endast att behandlas en gång tillstånd av din crediSecurity privata informationt kortet har mottagits korrekt.

    Betalningspåminnelse

          * Bekräfta att kortet inte har gått ut

        * Se till att det finns tillräckligt med pengar på kortet

        * Fyll all information och kontrollera igen att se till att inga fel

        * Om du har provat alla ovanstående och ändå inte kan betala framgång, ändra ett annat kort eller metod, eller kontakta vår kundtjänst för att få hjälp.

   SSL (Secure Socket Layer)

        SSL krypterar information som skickas mellan vår webbplats och en kunder webbläsare så att den inte kan läsas som den skickas över Internet. SSL står för Secure Sockets Layer, och det är oftast används när webbplatser begär känslig information från en besökare, som ett lösenord eller kreditkortsnummer . Footasylum se till att dina data krypteras till högsta möjliga nivå.

    Om du har några problem under shopping tid, välkommen att kontakta oss eller e-post jessie_chan0924@outlook.com, vi gör vårt bästa för att hjälpa dig.